De kamers

Touchwoodli beschikt over 4 ruime lichte slaapkamers met draaikantel ramen. En met die frisse Zwitserse alpenlucht slaapt u als een roos.

Kamer Graubünden

 

In deze kamer staat een groot tweepersoons bed met stevige matrassen, twee nachtkastjes met lampjes en een grote linnenkast met hangmogelijkheden en lades. Het raam beschikt over een rolluik, als u dat prettig vindt.

 

Kamer Lenz

 

In deze kamer staan twee losse éénpersoonsbedden met stevige matrassen, één gedeeld nachtkastjes met een lampje en een grote linnenkast met hangmogelijkheden en lades. Het raam beschikt over een rolluik, als u dat prettig vindt.

Kamer Parpan

 

In deze kamer staan twee losse éénpersoonsbedden met stevige matrassen, twee nachtkastjes met lampjes en een grote linnenkast met hangmogelijkheden en lades. Het raam beschikt over een rolluik, als u dat prettig vindt.

Kamer Tiefencastel

 

In deze kelderkamer staan twee losse éénpersoonsbedden met stevige matrassen, twee nachtkastjes met lampjes en een grote linnenkast met hangmogelijkheden en lades. Het raam beschikt over een rolluik, als u dat prettig vindt. Deze kamer is afgezonderd van de rest en vooral kinderen zullen dit een fijne plek vinden.