Lenzerheide Arosa (1230 m)

Sinds de gondel die Lenzerheide met Arosa verbindt hoort Arosa Lenzerheide bij de grootste skigebieden van Zwitserland. Het gebied heeft elke wintersporter heel veel te bieden.

 

Omdat de verbinding via een gondel gaat welke een brede vallei overbrugt, blijft het knusse karakter van Arosa behouden terwijl je als wintersporter wel gebruik kunt maken van de 225 kilometer aan pistes. Het beste van twee werelden dus.

 

Skiën bij volle maan

Het skigebied Lenzerheide is speciaal en niet alleen vanwege de maandelijkse dalafdaling in de avond bij volle maan vanaf de Alp Stätz.

Elke dinsdagavond kunt u gratis skien op de verlichte kinderweide Pradafenz.

De langste verlichte piste van Zwitserland meet drie kilometer en biedt aan een ieder elke vrijdagavond veel plezier. Na de inspanningen kan het genieten nog voortgezet worden in een van de vele gezellige berghutten.

 

Leer skien of snowboarden bij Skischool Lenzerheide-Valbella

Naast de skischool (ook voor volwassenen) en de 12 sleepliften en transportbanden waar ze gebruik van kunnen maken, is er voor de kinderen in het skigebied nog veel meer vermaak. Zo kunnen de kinderen mee doen aan het bouwen van een iglo of aan een van de andere kinderprogramma's. De kinderen zullen zich dus zeker uitstekend vermaken.

Bekijk hier de tarieven voor lessen

Logo_skischule.png
Logo-schweizer-skischule.png
AirBnB
Vind ons

Pradafenzerwäg 26

CH7075 - Churwalden

©2019-2020 by Marvelis Design Bureau. www.marvelis.nl